Semi instant Hijab

Instant Hijab

How To Order


Sebelum meletakkan apa-apa pesanan tempahan, sila pastikan bahawa anda telah membaca dan memahami Terma & Syarat yang digunakan. Klik http://weluvhijab.blogspot.com/p/t-c.html

Prosedur Tempahan adalah berdasarkan asas 'FIRST COME, FIRST SERVE'. Kami juga memberi keutamaan kepada mereka yang mengisi borang pesanan atau membuat pesanan melalui SMS (amat digalakkan, sgt mudah) SAHAJA. Sila memberi kerjasama penuh.
 

Cara Order :
1. TAIP SMS " Kod / Nama Item " dan hantar ke "012-2952808" sekarang!!
atau PM disini >>>https://www.facebook.com/messages/weluvhijab


ATAU 

Pilih item kegemaran atau item yang anda pasti mahu beli dengan mengikuti langkah-langkah berikut ;


Langkah 1. 
Isi Borang Pesanan di blog ini. (klik sini http://weluvhijab.blogspot.com/p/order-form.html) dan setelah selesai pastikan klik 'SUBMIT FORM' . Sila pastikan anda memberi kami alamat EMAIL anda yang sah. 

Langkah 2.
Selepas kami telah menerima pesanan anda, kami akan menghantar maklum-balas berupa SMS/PM/invois atau maklumat stok (jika item yang dipesan tiada anda diberi pilihan untuk memilih yang lain atau membatalkan pesanan) seberapa segera yang mungkin atau dalam tempoh selewat-lewatnya 2 hari.

Sila semak kotak Email spam / boxbe / junk juga. Jika anda masih tidak menerima balasan e-mel kami dalam tempoh lebih 48 jam, sila e-mel semula kepada kami untuk periksa pesanan anda.

Langkah 3.
Selepas menerima invois, sila Bank-in atau memindahkan bayaran ke akaun bank kami dalam tempoh Dua (2) hari. Jika tiada bayaran atau maklum-balas daripada anda, pesanan anda boleh terbatal sendirinya tanpa kami memberi apa-apa notis selanjutnya.

Langkah 4.
Selepas anda membuat bayaran ke akaun kami, sila hantar e-mel atau SMS maklumat bayaran.
 
* Jika anda membuat pembayaran melalui perbankan online, sila lampirkan e-mel kami luv_hijab@yahoo.com untuk rujukan kami.  

* Jika anda membuat pembayaran melalui ATM Transfer / Mesin Deposit Tunai / Kaunter Bank, sila SERTAKAN maklumat slip transaksi anda sebagai bukti pembayaran iaitu tarikh transaksi, jumlah, nama bank dan nombor rujukan.

Jika anda tidak boleh berbuat demikian, kami tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang masalah yang berlaku.

** Setelah pembayaran dibuat, item akan dihantar keluar melalui Pos dalam tempoh selewat-lewat 3 hari bekerja atau berdasarkan ketersediaan item **

Terima kasih kerana membeli-belah dengan kami di LUV hijab!


 

Copyright © LUV Hijab 2012 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.