Semi instant Hijab

Instant Hijab

Terms and Condition


1. Hanya pembeli yang serius. Tiada pertukaran selepas pengesahan. Pembeli Backout akan disenaraihitamkan. Maksud 'Pembeli Backout' adalah membuat tempahan tanpa sebarang bayaran atau berita.  SERIOUS BUYER ONLY! NO BACKOUT! NO FUSSY BUYER!

2. Apabila pengesahan telah dibuat, tiada perubahan boleh dilakukan . Jika anda tidak mahu membeli item tertentu, sila hantar kepada kami e-mel untuk membatalkan tempahan itu sebelum tempoh tempahan tamat.
 
3. Membeli adalah atas tanggungjawab dan risiko diri anda sendiri.

4. Item 100% dalam keadaan yang baru dan baik.
Warna item dalam gambar di skrin anda mungkin sedikit berbeza daripada item yang sebenar kerana lampu atau resolusi skrin komputer. Sila rujuk kepada kami untuk maklumat lanjut.

5. Item yang telah dijual tidak boleh dikembalikan atau ditukar. Kami akan memastikan bahawa semua item adalah dalam keadaan sempurna sebelum dihantar kepada anda.
 
6. Kos penghantaran tidak termasuk dalam harga yang dipaparkan kecuali bagi yang dinyatakan termasuk caj penghantaran. Sila ambil perhatian bahawa akan ada suatu caj minimum kos penghantaran bergantung kepada berat barangan dan lokasi pos. Rujuk 'Delivery Charge'.
 
7. Sila pastikan bahawa lokasi alamat penghantaran anda mempunyai seseorang di pada siang hari kerana Pos Laju memerlukan tandatangan apabila diserahkan. Jika tidak, mereka akan meninggalkan kad nota dan anda perlu untuk mengambil sendiri barang tersebut di Pejabat Pos.
 
8.
Kami tidak akan bertanggungjawab bagi apa-apa kerosakan atau kehilangan semasa penghantaran. Nombor rujukan slip penghantaran akan dimaklum kepada anda selepas item diserah kepada pihak Pos.


9. Sebaik sahaja anda telah menerima barang tempahan anda, sila menghantar e-mel memberitahu kami. Jika kami tidak mendengar berita daripada anda dalam tempoh 7 hari, kami akan menganggap bahawa anda sudah menerima barang tempahan yang dikirim.

10. Kami berhak untuk membuat apa-apa perubahan yang sesuai pada terma & syarat kami pada bila-bila masa.  

Jika anda bersetuju dengan terma & syarat-syarat di atas, kami gembira untuk melayani anda dengan sehabis baik disini .

Terima kasih dan gembiralah berbelanja disini!!
 

Copyright © LUV Hijab 2012 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.